En trygg taxi i Gnesta

Tjenare, hallå, hej! Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg för ett nytt inlägg, som idag ska handla om Taxibolaget i Sverige AB. Det är den enda taxi i Gnesta som jag åker med numera då jag inte känner förtroende för något annat bolag, därför vill jag dela med mig av dem till er.

Jag har alltid varit relativt skeptisk till taxi, man hör alltid hur våldsamt de kör och hur osäker man egentligen är i trafiken. Det gör att jag har avstått från att åka taxi, det har bara varit vid något enstaka tillfälle och de gångerna har jag inte känt mig säker. Jag har en kompis som är likadan, hon åker helst inte heller taxi. En dag kom hon dock till mig och gav mig tipset om denna taxi i Gnesta, hon hade åkt med dem och aldrig känt sig så säker som hon gjorde med dem. När jag hade hört det kände jag att jag ville ge det ett försök, så en gång när jag behövde komma hem valde att höra av mig till dem för att se om jag kunde känna mig säker i deras bilar. Direkt blev jag väl bemött och det ökade lite av mig tillit till dem, när jag sedan åkte med dem kände jag mig mot förmodan säker. Jag hade aldrig trott att jag skulle hitta en taxi i Gnesta som jag kunde lita på, nu när jag hittat dem kan jag börja åka taxi mer. Eftersom tipset från min kompis hjälpte mig tänkte jag att jag kan föra vidare det tipset till er, så att ni också kan åka säkert med en taxi.