Har du svårt att bära tunga grejer?

Bärhjälp. Ska vi plocka bär, ha, ha, nej det ska vi inte, inte i dag i alla fall. För inlägget jag skriver ska handla om att kunna få hjälp att bära tunga grejer. Det är många som av olika orsaker har svårt att bära tunga saker och det är då vi faktiskt kan få hjälp. Är du så lyckligt lottad att du bor i Sollentuna och behöver den här hjälpen så finns det ett företag som kan hjälpa dig. Företaget är experter på just detta, att bära tunga saker.

Jag har själv vänt mig till dem när jag skulle flytta. Ett par dagar innan flytten smällde det till i ryggen och jag fick ett diskbråck som gjorde att jag inte kunde bära någonting, jag ville inte besvära mina vänner med mitt flyttprojekt så det var då jag hittade ett företag som erbjuder just bärhjälp i Sollentuna med omnejd och det var bra! De kom helt enkelt och hjälpte mig med det jag inte klarade av själv, sedan när det väl var flyttat klart tog de hand om allt som hade med stora saker att göra igen. Jag kan verkligen rekommendera deras tjänster till alla som har svårt att bära tunga grejer, oavsett orsak! Det har nu gått 3 månader sedan jag flyttade och ryggen är bättre men inte helt bra. Läkaren har sagt att det tar tid, så jag ska inte bära tungt nu på ett tag. Men när det väl blir dags att flytta igen, tyvärr hyr jag i andra hand, så det kommer bli en flytt till, ja då kommer jag absolut att använda deras tjänster igen! Det är bara att kontakta företaget och fråga efter bärhjälp i Sollentuna med omnejd. De är trevliga och hjälpsamma och du kan verkligen lita på dem! varma kramar från mig, ha det bra!