Jag har aldrig sett min bil renare

God dagens gott folk! Hoppas ni mår bra och är taggade på ett nytt inlägg, oavsett vad så kommer det ett inlägg idag. Det jag tänkte skriva om är ett företag som har hjälpt mig med bilrekond i Kalmar, de heter Kalmarsunds Biltvätt. Då jag fick så bra hjälp av dem vill jag gärna dela med mig av det med ett inlägg.

Ända sedan i våras har jag behövt ta tag i städningen med min bil, den har varit skitig både invändigt och utvändigt. Då jag har haft fullt upp mestadels av tiden har det inte riktigt blivit av att jag städat den, vilket bara har gjort den ännu smutsigare. Ju mer jag har dragit på tiden desto skitigare har den blivit, för lite mer än en vecka sedan kände jag däremot att det var nog. Jag hade dock inte tiden att ta hand om städningen på egen hand, så jag valde att vända mig till Kalmarsunds Biltvätt för att få hjälp med en bilrekond i Kalmar. De tog väl hand om min bil, den blev renare än någonsin. Så ren som den var efter besöket hos dem har jag nog aldrig sett den, vilket jag vill ge dem en eloge för. Att de lyckades städa rent min bil så att den blev renare än när jag köpte den är inte dåligt jobbat. Utöver att de tog otroligt bra hand om bilen tog de även bra hand om mig, de fick mig att känna mig välkomnad. Under hela mitt besök blev jag bemött på ett riktigt bra sätt och de höll hela tiden en god ton med mig. Båda delarna gjorde att mitt besök hos dem blev så bra, jag kommer definitivt vända mig till dem i framtiden om jag behöver hjälp med en bilrekond i Kalmar.