Sommarstugan är renoverad

Hej och hallå igen alla mina kära läsare. Som ni vet renoverade jag min sommarstuga i somras och det blev SÅ otroligt fint. Jag vill därför skriva ett litet inlägg om det företag som hjälpte mig med dessa renoveringsarbeten: De är verkligen bra, med en fantastisk kundservice. Jag rekommenderar dem varmt till alla som vill få hjälp med renoveringsarbeten i Uppsala med omnejd.

Jag tror att det är mycket bra att jag skriver detta inlägg för jag har läste om flera personer som kommit i kontakt med oseriösa företag i denna bransch och det kan jag säga att även jag var orolig för. Men jag gjorde min research ordentligt och jag inte bara lät mig förföras av en snygg hemsida utan jag kollade upp företaget på en sida på nätet som heter Alla Bolag, och så såg jag att ekonomin i företaget var god samt att de är momsregistrerade och även att de har F-skattebevis. Allt såg väldigt bra ut och även tidigare kunder till dem kunde lämna goda referenser. Så renoveringen blev av och jag är supernöjd med resultatet. Jag kommer att skicka in ett foto till företaget så de kan använda det på sin hemsida. Om de nu vill, men det vore roligt om just bilden på min sommarstuga fick vara med på hemsidan. Deras kundservice är alla tiders så jag kommer absolut att anlita dem igen i framtiden! Jag ska avsluta detta inlägg med ett stort tack till all personal på företaget, ni gjorde ett fantastiskt jobb och jag kunde inte vara mer nöjd! Tusen tack!!!!

PS: Om ni vill läsa mer ifrån mig blogg så kommer det många inlägg både senare idag och under resten av veckan. Om det är någonting speciellt som ni vill att jag ska ta upp här med er så skriv era önskemål nere i kommentarerna.