Vi byggde om hemma i villan

Hej!

Vi byggde om hemma i villan i Bålsta och vi är supernöjda med den byggfirma som hjälpte oss. Dom gjorde ett jättebra jobb och det blev precis som vi ville ha det. Vi rekommenderar verkligen denna byggfirma om du söker någon pålitlig och prisvärd att anlita för ditt projekt! 

Nu ska jag berätta varför vi ville bygga om. Jo, vi har ju blivit en person till i familjen, vi har fått barn och vi har planerat att skaffa minst två barn till. Inom några år hade vårt hus blivit lite väl trångt och alternativen vi hade var antingen att bygga om eller att flytta. Vi trivs bra här i området så vi valde att bygga om. Vi har inte fått fler kvadratmeter men huset har blivit mer kvadratsmart och nu känner vi att vi har en planlösning som passar för oss och en växande familj. Så kom vi då till den punkt då vi skulle välja byggfirma och alla vet att det finns sådana firmor i parti och minut så det kan vara svårt då att välja. Men genom en rådgivning från en bekant hittade vi den här firman som hjälpte oss. Och våra förväntningar blev inte besvikna, de gjorde ett superjobb! 

Jag skulle säga att med tanke på att det finns så många som inte är seriösa i den här branschen så borde ni vara glada att jag skriver det här inlägget med denna rekommendation för jag kan säga att ni inte kommer att bli besvikna ifall ni vänder er till dem, och de erbjuder sina tjänster både i Bålsta men även i städer i närheten. Jag hoppas att ni har varit inne på mina sociala medier och spanat in alla bilder som finns där. Där ser ni hur det såg ut innan och hur det blev när denna byggfirma var färdig med jobbet.