Vi har gjort en totalrenovering

Hejsan, äntligen skiner solen i Täby och här kommer dagens inlägg. Vi har gjort en totalrenovering av vår lägenhet och det är nu klart. Vi ville ha en öppen planlösning så när man kommer in får man direkt en känsla av rymd. Men så såg inte lägenheten ut så vi fick vända oss till en firma för att få hjälp med att ändra i hela lägenhetens planlösning och sedan renovera från a till ö och det tog cirka 3 månader. Det är nu klart och vi är så nöjda, det blev precis som vi ville ha det. Ifall ni har frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till mig. Ha en fin dag!

PS: Det är viktigt att ni använder en bra och pålitlig firma när ni ska renovera, det är inte alltid det billigaste alternativet som är det bästa. Vi använde oss till en som gjorde ett fantastiskt jobb! Jag kan varmt rekommendera dem!

Kommentar från Erik:

Hej! Det låter som ni har gjort ett mycket lyckat renoveringsarbete. Jag är imponerad av detaljerna i ert inlägg, och jag förstår att ni är mycket nöjda. Det låter som ni har gjort ett fantastiskt jobb med renoveringen. Jag hoppas att jag också kommer att ha möjlighet att göra något liknande i framtiden. Ha en fortsatt bra dag! 🙂

Kommentar från Susanne:

Även jag skulle vilja göra detta men jag undrar om man kan riva ut väggarna hur som helst? Jag har hört att man ska följa en viss procedur. Vet du något om detta? Hur gick ni tillväga?

Kommentar från Erik:

Hej igen! Kolla med föreningen, är det bärande väggar får man inte ta ner dem, annars är det fritt fram men man måste alltid ha tillstånd. Jag vet att det finns många byggfirmor som specialiserar sig på totalrenovering.