Bästa stället som hanterar fransar

Hej och välkommen till ett nytt inlägg här på min blogg. Idag kommer jag prata om min fransförlängning som jag gjorde hos ColourfulBeautiful som då gör bland annat fransar i Linköping. Jag är hur nöjd som helst och jag har gått dit flera gånger och jag kan säga att jag inte kommer gå någon annanstans när jag ska fylla på mina fransar.

Grejen med ColourfulBeautiful är att de är så duktiga på det de gör, och jag tror inte att mina fransar har hållit så bra och länge någonsin. Från början gick jag till ett annat ställe som gör fransar i Linköping, men när jag gick till ColourfulBeautiful kände jag att jag aldrig har fått så bra bemötande eller att fransarna har hållit så länge som de gör. Jag fyller på dem var fjärde eller var femte vecka, och innan har jag vart tvungen att fylla på dem mycket oftare än så. Det bästa är att jag alltid har fått ett sådant bra bemötande och man känner sig hemma när man ligger där och får sin behandling. Jag tycker att ni borde gå dit och göra era fransar i Linköping om ni har vägarna förbi, för tro mig, det är verkligen värt det. Nu tror jag att det är dags att runda av detta inlägget, men en grej jag vill att ni gör när ni har läst klart detta är att kommentera om ni någon gång har haft fransförlängning och vad ni tyckte om det. Nu kommer jag faktiskt att avsluta detta inlägg, men glöm inte att kommentera. Ni är varmt välkomna tillbaka imorgon för ett nytt inlägg.