Vi har renoverat badrummet

God morgon, god morgon!

Vi har renoverat badrummet och fick det som vi ville ha det. Jag vill varmt rekommendera er som är intresserade av att få hjälp med badrumsrenovering att ni vänder er till det här företaget. De hjälpte oss att planera utrustningen och layouten på ett sätt som passade oss perfekt, och slutresultatet blev fantastiskt. Vi är mycket nöjda med hela processen, och skulle gärna använda deras tjänster igen. Men det kommer vi inte behöva eftersom det dröjer minst 20 år innan det är dags för en badrumsrenovering igen. 

Det är många som har gamla badrum som drar sig för att renovera dem, och jag kan förstå varför. Det kostar mycket pengar men det man måste komma ihåg är att ju längre man väntar, desto dyrare kan det bli. Problemet med många gamla badrum är att det kan vara fukt under ytskikten. Gör man ingenting åt det så kan det bli värre med tiden och då krävs det tyngre åtgärder. Sedan om ni ändå ska göra en badrumsrenovering så kolla också hur statusen på rören är. För är det vid något tillfälle man ska passa på att göra ett stambyte eller en relining så är det när man gör en badrumsrenovering. Företaget som vi vände oss till finns till för alla i Uppsala med omnejd och du kan läsa här om dem. 

Man kan påverka priset och välja billigare material, man måste inte ha det dyraste, det blir bra ändå. Kanske om ni ska renovera, att ni kollar om ni vill göra badrummet större? Små badrum var vanliga förr, men man kan ändra på det genom att slå ut en vägg om det finns möjlighet till det och få ett större rum som inte känns trångt. Hoppas det här inlägget var till hjälp! 

Varma hälsningar från Emma i Gävle